Lidmaatschap

Je kunt lid worden van VV Kampen door het aanmeldinsformulier compleet in te vullen, te ondertekenen  en in te leveren.

Aanmeldingsformulieren zijn als volgt verkrijgbaar:

• hier downloaden (in pdf formaat)
  • in de kantine
  • of bij je elftalbegeleider

Vergeet ook niet op de achterkant van het aanmeldingsformulier aan te geven welke vrijwilligersfuncties je binnen de vereniging wilt vervullen.
Bij het aanmeldingsformulier moet je ook de volgende zaken bijvoegen:

• een recente pasfoto voor het aanvragen van de spelerspas. Zonder geldige spelerspas kun je niet deelnemen aan officiële wedstrijden
  • Als nieuw voetballid moet je vanaf 18 jaar ook een kopie indentiteitsbewijs bij het aanmeldingsformulier bij voegen.

Het ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier met de bijlagen kun je:

• inleveren in de kantine ( bakje ledenadministratie)
  • opsturen naar ledenadministratie VV Kampen, Postbus 291 8260 AK Kampen

Hieronder vind je de contributiebedragen per catergorie

Contributiecategorie Seizoen 2013 2014
Heren veld € 19,00 per maand
 Niet spelende Leden € 7,50 per maand

Voor afmeldingen, overschrijvingen en andere vragen over je huidige lidmaatschap bij VV Kampen kun je terecht bij