Even voorstellen ... Ibrahim Ben Mansour

Ibrahim is 20 jaar oud en woont in Kampen. Hij heeft al voor meerdere clubs in Kampen gespeeld, waaronder Go Ahead Kampen, KHC en in de zaal, maar hij is toch echt ooit begonnen bij vv Kampen in de jeugd.

Wat dat betreft is hij dus terug gekomen op het oude nest. Een ander leuk detail is dat hij nu in hetzelfde team speelt als zijn broer Selim. Over hem lees je een volgende keer meer. Ibrahim zit in het derde jaar van de HBO-studie commerciële economie en hij is verliefd op Laura, maar chillt ook graag met zijn broeders. In het veld is hij als centrale verdediger, rechtsback of verdedigende middenvelder in te zetten door Ten Hove. Ibrahim vindt vv Kampen een gezellige club en wil met het elftal strijden voor het hoogst haalbare.