Even voorstellen… Selim Ben Mansour

Selim is 23 en binnen de vereniging een positieve verschijning. Vorig jaar keerde hij terug bij vv Kampen, de club waar hij ooit als klein mannetje in de jeugd begon. Toen vorig jaar het eerste team werd terug getrokken bleef Selim het liefste bij vv Kampen.

Hij maakte de overstap naar Kampen 2 waar hij zijn bijdrage leverde aan het kampioenschap! Selim volgt de opleiding recreatie en toerisme, maar houdt daarnaast ook van keihard chillen. Deze rechtsback is trouwens verliefd op een lieve dame genaamd Nikki. Je zou Selim ook kunnen kennen van zijn kookkunsten. Hij werkt bij Efes dus grote kans dat je daar iets op het terras hebt gegeten wat hij heeft klaar gemaakt. Selim ziet Kampen 1 slagen als de inzet goed is en er daardoor vaak gewonnen wordt. “Dan zijn we allemaal blij” aldus de oudste Ben Mansour binnen de selectie.