Even voorstellen… Johnny Mulder

Johnny is 26 en een bekend gezicht bij voetbalvereniging Kampen. Toen vorig seizoen de stekker uit het eerste elftal werd getrokken was Johnny een van de directe slachtoffers en hij had daar dan ook flink de balen van.

Johnny is toen vertrokken naar vv Wilsum en heeft dat seizoen daar onder de lat gestaan. Tegelijkertijd liet hij wel weten oren te hebben naar een terugkeer als er een nieuw eerste elftal gevormd zou worden. Zoals u allen weet is laatstgenoemde gebeurd en zodoende keerde Johnny terug op het nest (het ‘nest’ dankt het strakke schilderwerk o.a. aan Johnny trouwens). Johnny is druk met werken, trainen, darten en met zijn hobby fotografie. Veel van de mooie foto’s die op de website staan komen van zijn hand. Daarnaast besteedt Johnny ook graag tijd aan zijn vriendin. Hij vindt vv Kampen een gezellige vereniging, niet in de laatste plaats door het vele contact met de rest van de leden. Hij hoopt met Kampen 1 een plek in de top 7 te bereiken, maar een periode zou helemaal mooi zijn.