Even voorstellen… Kevin Veger

Kevin is met zijn 19 jaar oud een van de jongere selectiespelers. Hij komt van Go Ahead Kampen af en had wel oren naar het ‘project vv Kampen’.

In de krant hebben we zijn achternaam al vaak verkeerd geschreven zien staan, Feiger bijvoorbeeld, maar het is toch echt Veger meneer Meijeringh. Kevin woont in Kampen en studeert in Zwolle. Hij werkt doordeweeks ook nog bij Fit For Free, maar in het weekend draait het om een ‘poar neem’n’ met vrienden. Kevin is niet verloofd of getrouwd, echter wel verliefd op de club Feyenoord. Deze aanvaller vindt vv Kampen een leuke en gezellige club en hij heeft het er goed naar zijn zin. Kevin is zich er bewust van dat het voor het team en voor de club erg belangrijk is de boel weer op de rit te krijgen en goede resultaten te blijven halen. Hij durft zelfs de lat hoog te leggen door het woord promotie te noemen: ”je weet maar nooit…” aldus Kevin.