Even voorstellen… Mohammed Abdallah

Mohammed wordt vaker ‘Mo’ of ‘Mootje’ genoemd. Mo is 23 jaar en woont in Kampen. Hij is vierdejaarsstudent Commerciële Economie aan het Windesheim in Zwolle.

Hij heeft een parttime baan bij Wärtsilä en is ook druk met verliefd zijn op z’n dushi. Mo heeft eerder bij DOS Kampen gespeeld, maar is al een paar jaar ‘vv-Kampenaar’ en speelt als centrale verdediger of verdedigende middenvelder. Hij ziet Kampen dan ook als een gezellige club waar iedereen zich welkom voelt, bijna als één familie wel.  Met het eerste elftal wil hij goed verzorgd en aanvallend voetbal laten zien waarbij iedereen de gemaakte afspraken nakomt. Op deze manier zullen ze de vereniging weer in een positief daglicht zetten en ook nog eens op een respectievelijke plek op de ranglijst eindigen!