Even voorstellen… Watze van Vlijmen

Watze is 20 jaar oud en woont in de Oudendijkstraat te Kampen. Hij vult zijn dagelijkse leven met zijn studie, met sporten en met werken. Hij is op dit moment nog vrijgezel.

De vorige vereniging waar Watze bij speelde is Go Ahead Kampen. Hij was één van de gasten trouwens die in een vroeg stadium aangaven een overstap naar vv Kampen te zien zitten. In het veld is hij op alle verdedigende posities inzetbaar, al lijkt het Watze ook wel eens mooi om als spits te spelen… Hij vindt vv Kampen een fijne kleine club met een goede sfeer. Wat ook leuk is, is dat er verschillende culturen terug te vinden zijn binnen de vereniging. Leuk om hier deel van uit te maken, aldus van Vlijmen. Goede wedstrijden neerzetten en de goede sfeer behouden is voor Watze het doel van dit seizoen!